Er du vores nye Key Account Manager?

Skrevet den: 08/03-2018

Vi søger en Key Account Manager

Med et solidt brand i bagagen sikrer du kunderne de mest intelligente print- og dokumentløsningr, og dermed en sikker, overskuelig og effektiv dokumenthåndtering i hverdagen.

Helt overordnet får du to ansvarsområder; at fastholde og udvikle eksisterende kunders aftaler samt lave opsøgende salg til potentielle kunder i vores jyske markedsområde.

Du overtager en indarbejdet kundeportefølje og er ansvarlig for værdiskabende udvikling og vækst af din egen kundeplatform. Du får således ansvaret for, at dine kunder får de helt rigtige løsninger som sikrer et langvarigt kundeforhold. Samtidig skal du være team-player med glimt i øjet, der brænder for dit arbejde og som hurtigt bliver en del af X&CO huset.

  • Du skal have en god forretningsforståelse og være erfaren på IT-området, således du er i stand til at finde frem til kundens behov.
  • Du har en god salgsmæssig tilgang til tingene og kender til finansielle begreber
  • Du er udadvendt, humoristisk, dynamisk og ordholdende
  • Du har gerne branchekendskab eller er i IT branchen
  • Du har et solidt netværk

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive honoreret efter fortjeneste og indsats. Meget gerne snart, håber vi at kunne byde dig velkommen, men venter naturligvis på den helt rette kandidat.

Kunne det være dig, så send senest d. 6. april din ansøgning mrk. Account Manager til Jan Larsen.

Du er også velkommen til at kontakte Jan på telefon 20 24 26 00, hvis du har spørgsmål til jobbet.