Om X&Co

Om X&co

X&Co’s erklærede mission er at levere de mest optimerede og lønsomme print- og produktionsløsninger via specialistviden og ansvarlig rådgivning.

Stemings Billede

Vi har et konstant fokus på kundernes behov og hverdagens drift, og ser ikke bare os selv som den mest kompetente leverandør af print- og kopiløsninger, men også som den mest venlige og reelle – vi skal jo ikke bare arbejde sammen i dag, men også i morgen.

Hos os er &CO ikke bare et standard vedhæng til navnet, men udtryk for en organisation, hvor hver eneste medarbejder uanset funktion skal betragte sig selv som Key Account Manager for samtlige kunder. Hos os er &CO lig med medarbejdere, der tager ansvar for at gøre kundernes arbejdsdag på kontoret lidt nemmere og lidt mere behagelig.

Stemings Billede

Ricoh brandet er din garanti for de mest effektive print- og kopiløsninger, der giver dig en sikker, overskuelig og effektiv dokumenthåndtering i hverdagen - &CO er din garanti for den intelligente fremtidssikrede Ricoh løsning, det gennemskuelige oplæg samt ikke mindst den gode behandling i enhver situation.